Klimaatsupporter

Bedrijven en organisaties hebben een grote impact op de verduurzaming van Nederland. Zeker als we onze krachten bundelen zetten we grote stappen. De Nationale Klimaatweek laat zien wat we samen bereiken en hoe we Nederland duurzamer maken. En dat gaat verder dan groene energie verbruiken.

Aanmelden
Afbeelding van Klimaatsupporter

Wat is een Klimaat- supporter?

Als Klimaatsupporter kan je van alles doen. Pak je maatschappelijke rol als organisatie en laat zien hoe jouw bedrijf bijdraagt aan het klimaat. Meld je aan en zet jezelf in de etalage als Klimaatsupporter. Vraag aandacht voor de Nationale Klimaatweek bij je achterban. Jouw verhaal of aanpak publiceren we graag op onze website of social kanalen. Jouw publieksactiviteit komt in de landelijke agenda. Zo ontstaat er volop aandacht op een podium met een groot bereik.

Gebruik jouw verhaal om andere te inspireren

Wat heeft jouw organisatie gedaan op het gebied van duurzaam vernieuwen? Deel tips en succesverhalen. Bijvoorbeeld door 100% over te stappen op duurzame energie.

Activeer mensen met jouw publieksactiviteit

Hoe kun je meer aandacht trekken naar klimaatbewuste vernieuwingen van jouw organisatie? Zet jullie publieksactiviteit in de agenda van de Nationale Klimaatweek 2024.

Laat je duurzame hart zien met de Nationale Klimaatweek

Gebruik de Nationale Klimaatweek voor het uitdragen van je duurzame hart. Deel de uitingen van NKW met je achterban, wie weet staat vanuit daar een nieuwe Klimaatburgemeester op. Geef bekendheid aan de Nationale Klimaatweek in de aanloop naar november, zo trekken we samen op in het verduurzamen van Nederland.

Bekijk de spelregels

Dit waren onze Klimaatsupporters van 2023

Klik hier voor een overzicht van onze Klimaatsupporters.

Lees meer over Klimaatsupporters

"We willen bij elke bezoeker een vlammetje voor de natuur ontsteken of extra aanwakkeren"

"We willen bij elke bezoeker een vlammetje voor de natuur ontsteken of extra aanwakkeren"

“Terra Maris is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Onze naam betekent: land van de zee. Die past perfect bij onze locatie. We zijn gevestigd in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren; dit ligt tussen Oostkapelle en Domburg, vlak bij het strand. Voor het klimaat en de biodiversiteit is het van groot belang dat we de gevarieerde natuur van Zeeland in stand houden. Daarom is het onze missie om bij elke bezoeker een vlammetje voor de natuur te ontsteken of extra aan te wakkeren. Op die manier creëren we bij steeds meer mensen draagvlak om de natuur te beschermen. We focussen ons vooral op gezinnen en basisscholen. Jaarlijks ontvangen wij 3.000 leerlingen, op een totaal van 40.000 bezoekers.