Klimaatsupporter

Rondom en tijdens de Nationale Klimaatweek laten we samen zien wat we met elkaar kunnen bereiken en hoe we Nederland duurzamer maken. Samen met bedrijven en organisaties (denk aan gemeentes, verenigingen, maatschappelijke instanties) kunnen we grote stappen zetten en dat verder gaat dan het gebruiken van duurzame energie. Zet ook de knop om en zet je in voor een duurzaam Nederland.

Afbeelding van Klimaatsupporter

Wat is een Klimaatsupporter?

Klimaatsupporters zijn bedrijven, (decentrale) overheden, instellingen en stichtingen. Maar bijvoorbeeld ook een sportvereniging, de wijkvereniging of een andere samenwerkingsvorm. Met elkaar zetten we ons in voor een beter klimaat! Klimaatsupporter ben je het hele jaar door. Tijdens de Nationale Klimaatweek laat je zien wat jouw organisatie allemaal doet, om anderen te inspireren en te activeren!

Hoe kan mijn organisatie deelnemen?

Als Klimaatsupporter kan je van alles doen. Pak je maatschappelijke rol als organisatie en laat zien hoe jouw bedrijf bijdraagt aan een beter klimaat. Meld je aan en organiseer een activiteit voor publicatie in de agenda van de Nationale Klimaatweek. Jouw verhaal of aanpak plaatsen we graag op onze website of social kanalen. Zet jezelf in de etalage als Klimaatsupporter. Zo ontstaat er volop aandacht op een podium met een groot bereik. Het klimaat gaat iedereen aan. We juichen inzet op diversiteit, inclusiviteit en het bereiken van verschillende leeftijdsgroepen toe.

Ben jij de Klimaatsupporter die we zoeken? Bekijk hier de spelregels van een Klimaatsupporter.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

*Verplichte velden
Aanmeldformulier Klimaatsupporter
Aanvullende gegevens