Word ook Klimaatburgemeester

Ben jij een groene doener en verbinder die zich in eigen omgeving inzet voor een beter klimaat? Wil jij met activiteiten en initiatieven anderen in beweging brengen? De Nationale Klimaatweek (11-17 november 2024) is het hoogtepunt voor alle activiteiten vanuit de community van de aangesloten klimaatburgemeesters, supporters en gemeenten. Denk aan grote en kleine publieksactiviteiten zoals het opzetten van een kledingruil, het gezamenlijk inkopen van laadpalen of zonnepanelen, het vergroenen van de straat of het delen van ervaringen over duurzaam reizen en eten. 

Leuk als je zelf invulling geeft aan een activiteit die bij jou past! Enthousiast geworden en wil jij bijdragen aan deze beweging voor een beter klimaat? Sluit je dan nu aan!

We werken samen toe naar landelijke aandacht voor Nationale Klimaatweek met een agenda gevuld met alle publieksactiviteiten. Lever jouw activiteit(en) aan vóór 11 oktober. Dan wordt het in de agenda gepubliceerd, die wij landelijk promoten. Wil je daarnaast acties en initiatieven optuigen? Wij geven er graag aandacht aan via de socials en binnen de community.

Afbeelding van Word ook Klimaatburgemeester

Meld je hier aan als klimaatburgemeester

Bekijk de spelregels van een Klimaatburgemeester.

*Verplichte velden
Jouw gegevens
Wat is jouw klimaatverhaal?